Предвидете толкова парчета шунка, колкото порции ще направите, като за всеки да има по два резена.
За 3-ма:
6 резена постна шунка
2 червени печени пиперки
200 г извара
1 ч.л. зехтин
сол
черен пипер
риган
магданоз
Смесваме изварата и зехтина заедно със ситно нарязаните пиперки, овкусяваме с подправките и сипваме по няколко лъжички в единия край на резенчето. Завиваме на рулце и сервираме. Леко, приятно на вкус, диетично и с добри хранителни стойности.
И в мрачния, но пък топъл януарски ден ви показвам снимки от моята зимна Варна, която е всякога красива и си е просто Варна, другите думи са излишни, освен днешната доза мъдрост:
"Всяка промяна е за твое добро."
Няма коментари:
Публикуване на коментар