Солена Шарлота






Днес е Първа Пролет! По този повод отново пълнена питка, но с друг вид плънка - месна.



Продукти:1 кръгла питка
1 опаковка майонеза
1 ч.л. горчица
1 връзка магданоз






плънка 1:                                                                    плънка 2:
200 г сварено месо по избор                                    100 г шунка
1 кисела краставичка                                                1 малка прясна краставица
2 яйца                                                                          2 яйца
5 с.л. майонеза                                                           5 с. л. майонеза
                                                                                     половин червена пиперка



Питката срязваме хоризонтално на 3 равни части. Продуктите за плънките нарязваме максимално дребно, и объркваме, за да се хомонегизират продуктите. Между всяка част от питката слагаме плънка и притискаме добре. Оставяме около 40 мин. в хладилник. Отгоре измазваме с майонеза и 1 ч.л. горчица и украсяваме по избор.

Да ви е сладко.





















Малко петъчна мъдрост: "To be a great champion you must believe you are the best. If you are not, pretend you are." - Muhammad Ali

Няма коментари:

Публикуване на коментар