Солена Шарлота
Днес е Първа Пролет! По този повод отново пълнена питка, но с друг вид плънка - месна.
Продукти:1 кръгла питка
1 опаковка майонеза
1 ч.л. горчица
1 връзка магданоз
плънка 1: плънка 2:
200 г сварено месо по избор 100 г шунка
1 кисела краставичка 1 малка прясна краставица
2 яйца 2 яйца
5 с.л. майонеза 5 с. л. майонеза
половин червена пиперка
Питката срязваме хоризонтално на 3 равни части. Продуктите за плънките нарязваме максимално дребно, и объркваме, за да се хомонегизират продуктите. Между всяка част от питката слагаме плънка и притискаме добре. Оставяме около 40 мин. в хладилник. Отгоре измазваме с майонеза и 1 ч.л. горчица и украсяваме по избор.
Да ви е сладко.
Малко петъчна мъдрост: "To be a great champion you must believe you are the best. If you are not, pretend you are." - Muhammad Ali
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар