Трюфел Анелия

Удома много обичаме бисквити "Анелия" на Победа-Бургас. Изобщо много от техните продукти са любими в къщи. И как иначе, нали съм израстнала с техните бисквити, а по времето, когато бях тийнейджър "Еверест" бяха единствените, които ядях. Много се радвам, че през годините на прехода заводът се запази и обогати своя асортимент.
Исках да направя нещо по- различно за съботния ден и без да се замислям грабнах два пакета "Анелия". Щях да ги вложа в нещо. Реших да направя  бонбони. Получи се нещо невероятно. Топящи се в устата бонбони, толкова вкусни, че трябваше да бягам до магазина за нова доза бисквити. За приготвянето им ще са Ви нужни:

2 пакета бисквити "Анелия" - при мен и от двата вида с какао и мляко
1 пакетче висококачествено чисто масло без примеси
1 ч.ч. смлени орехови ядки
1 ампулка ром
какао, кокосови стърготини или цветна захарна украса


В блендер натрошаваме бисквитите, прибавяме хладното масло, нарязано на малки кубчета, ромът и смлените орехи. Пасираме всички продукти до гладка хомогенна смес. Правим малки топчета и овалваме в украса по избор. Можете да оставите и натюр, също са много вкусни. Да Ви е сладко!


И подготвени като подарък за любими хора.


А сега искам да Ви покажа новогодишната украса в офиса. Ежегоден подарък за служителите, съчетан с грандиозно Новогодишно парти. Собствениците на фирмата правят невероятни неща за нас. Украсата е едно от тях и е истинска зимна приказка.







В очакване сме на най- светлия празник през годината. В следващите публикации ще Ви покажа подготовката в моя дом за това велико тайнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар