Хайвер от кашкавал

                                 

                           





Продължавам с простите и лесни, но вкусни рецепти. Този хайвер е много бърз за приготвяне, изисква само три продукта и е много хранителен. Освен това подходящо поднесен е изискано предложение за предястие, основна вечеря или специален повод.

Продукти:

250 г кашкавал
счукан чесън на вкус
1 кофичка майонеза


Кашкавалът се настъргва на едро ренде и се добавя счукания на съвсем ситно чесън. Всичко се обърква с майонезата до гладка, хомогенна смес. Сервира се с хлебчета и добре охладено шампанско.

Импровизациите откъм билки и подправки са неизчерпаеми. Можете да пофантазирате и да дадете воля на въображението си.


Вкусна и топличка последна септемврийска неделя.








Няма коментари:

Публикуване на коментар