Продължавам с простите и лесни, но вкусни рецепти. Този хайвер е много бърз за приготвяне, изисква само три продукта и е много хранителен. Освен това подходящо поднесен е изискано предложение за предястие, основна вечеря или специален повод.
Продукти:
250 г кашкавал
счукан чесън на вкус1 кофичка майонеза
Кашкавалът се настъргва на едро ренде и се добавя счукания на съвсем ситно чесън. Всичко се обърква с майонезата до гладка, хомогенна смес. Сервира се с хлебчета и добре охладено шампанско.
Импровизациите откъм билки и подправки са неизчерпаеми. Можете да пофантазирате и да дадете воля на въображението си.
Вкусна и топличка последна септемврийска неделя.
Няма коментари:
Публикуване на коментар